Аксесоари Съдържа 39 продукта.

за страница
Показване на 13 - 24 от 39 артикула
 • Бърз преглед
  13,90 лв В наличност

  Дървена кутия в ретро романтичен стил, декорирана с техника декупаж и състарена. Походяща за съхранение на бижута, както и за изискан подарък.  Размери - дължина 12 см, широчина - 8 см, височина - 6 см.

  13,90 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  2,50 лв В наличност

  Приказна картичка

  2,50 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  21,90 лв В наличност

  Тази лапа е гравирана на ръка върху естествено оформено от морските вълни камъче. Можете да го използвате за декорация, за да направите подарък, който ще остане завинаги или като тежест за хартия.  Размерът на камъчето е около 6 см. Изработка до 3 работни дни!

  21,90 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  26,00 лв В наличност

  Тези стъпки извикват слънчеви спомени и аромат на море и ще напомня за прекрасните морски преживявания всеки ден. Стъпките са гравирани ръчно, върху обработено морско стъкло. Комбинацията е допълнена от керамични мъниста, които придават завършен вид. Освен като ключодържател, можете да използвате аксесоара и за да придадете собствен стил на вашата раница...

  26,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  65,00 лв В наличност

  Удобна, ръчно изработена дамска чанта от еко кожа, памучен плат, месингови капси и тик- так копчета. Разполага с вътрешен джоб с тик-так копче и външен джоб с катарама. Големината и формата на чантата се регулира чрез странични копчета според предпочитанията ви. Изработва се по поръчка до 5 работни дни. БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА е до офис на СПИДИ!

  65,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  22,90 лв В наличност

  Този морски фар е гравиран на ръка върху естествено оформено от морските вълни камъче. Силуетът е очертан със златиста боя (водоустойчива). Можете да го използвате за декорация, за да направите подарък, който ще остане завинаги или като тежест за хартия.  Размерът на камъчето е около 8 см. Изработка до 3 работни дни!

  22,90 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  23,90 лв Изчерпано

  Може да използвате тази чантичка за козметични продукти или като калъф за таблет, електронна книга, тефтер и т.н. За каквото пожелаете. Много е приятна на допир и изключително нежна. Закопчава се лесно с магнитно копче. Размери: 19 x 27 см Материали: Памук и вата

  23,90 лв
  Добавяне към количката Още
  Изчерпано
 • Бърз преглед
  22,90 лв В наличност

  Този кораб е гравиран на ръка върху естествено оформено от морските вълни камъче. Силуетът е очертан със златиста боя (водоустойчива). Можете да го използвате за декорация, за да направите подарък, който ще остане завинаги или като тежест за хартия.  Размерът на камъчето е около 6 см. Изработка до 3 работни дни!

  22,90 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  9,60 лв В наличност

  Тефтер с оригинална, ръчно изработена корица и нестандартен дизайн.  Подходящ за водене на записки, пътеписи, за любими рецепти или арт кътче, където да развихрите въображението си. Страниците са без редове.

  9,60 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  9,90 лв В наличност

  Малко кръгло портмоне, в което можете да съхранявате слушалките за мобилния си телефон/музикален плейър, ключове или пък монети. Ще ви създаде голямо удобство както в ежедневието, така и когато сте на път. Чудесен избор за дребен, ръчно изработен подарък, зареден с много цветно настроение. Диаметър около 10 см. Материал: Текстил (с подплата)

  9,90 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  26,00 лв В наличност

  Палма, хамак, морски бриз... ах, морето! Подарете (си) късче лято. Палмата е гравирана ръчно, върху обработен морски камък. Комбинацията е допълнена от керамични мъниста, които придават завършен вид. Освен като ключодържател, можете да използвате аксесоара и за да придадете собствен стил на вашата раница или чанта. Изработка до 3 работни дни!

  26,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  9,90 лв Изчерпано

  Малко кръгло портмоне, в което можете да съхранявате слушалките за мобилния си телефон/музикален плейър, ключове или пък монети. Ще ви създаде голямо удобство както в ежедневието, така и когато сте на път. Чудесен избор за дребен, ръчно изработен подарък, зареден с много цветно настроение. Диаметър около 9 см. Материал: Текстил (с подплата)

  9,90 лв
  Добавяне към количката Още
  Изчерпано
Показване на 13 - 24 от 39 артикула