Книжки Съдържа 8 продукта.

Показване на 1 - 8 от 8 артикула
 • Бърз преглед
  24,00 лв В наличност

  Много, много искрящо и много, много оранжево Приключението на орангутана Понго започва в сърцето на мрачната дъждовна гора. Люлейки се от клон на клон, той търси топлината на слънцето. И въпреки някои неудобни ситуации с други обитатели, Понго не губи надежда. За да открие накрая не само слънцето, но и любовта.  Вижте подробности по-долу.

  24,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  18,00 лв В наличност

  Имаше една обикновена гора, в която всеки си вършеше своите обикновени работи. И всичко вървеше добре, докато изведнъжне започна да се случва нещо безкрайно странно! Клоните на дърветата взеха да изчезват без никакво предупреждение. Нещо трябва да се направи, единодушни бяха всички. Всички без един, който се държеше наистина мистериозно. Вижте подробности...

  18,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  18,00 лв В наличност

  Имаше едно момче, което много обичаше звездите... …Всяка нощ момчето наблюдаваше звездите от прозореца и мечтаеше да си има своя собствена. Един ден момчето реши, че ще опита да си улови звезда, но първо трябваше да измисли план… Вижте подробности по-долу.

  18,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  24,00 лв В наличност

  Дори и малък, може да си от голямо значение.. Чудна история за едно мъничко момченце, по-мъничко от листенце на цвете. То много обичало градината си и правило всичко по силите си, за да я съживи. Но било толкова уморено. И имало нужда от малко помощ. Вижте подробности по-долу.

  24,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  26,00 лв В наличност

  Истинската история за експедицията на Ърнест Шакълтън до Антарктида Това е една от най-добрите детски книги, които можете да купите в момента! Не само в България, но и в целия свят. Уникалните илюстрации ще ви разходят чак до Антарктида и по пътя ще научите много за приключението, в което се впуска Ърнест Шакълтън и екипажът му.  Вижте подробности по-долу.

  26,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  14,00 лв Изчерпано

  Продължението на "Операция Зайче" Емили е малко момиче, което заедно с говорещия котарак Фиджет и феята Бъстър Игнациус трябва да разреши тройнозаплетения случай с откраднатия късмет на сър Уолтър Крос, на г-н Роло и на Пан. Не без участието на дакела Брауни и лелята на Бъстър. Вижте подробности по-долу.

  14,00 лв
  Добавяне към количката Още
  Изчерпано
 • Бърз преглед
  20,00 лв В наличност

  За какво ли се разказва в книжка, която се казва „Рибка”? За котка, разбира се! Или по-скоро за един котарак, когото децата вече познават от книжката с приказки „Принцесешки истории и други необикновени случки”. Вижте подробности по-долу.

  20,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  12,00 лв В наличност

  Книга със 101 невероятни факта за зачеването, бременността, раждането и новороденото. Прочетете я и ще разберете колко дълго живеят сперматозоидите, възможно ли е наистина да се забременее с близнаци от различни бащи, кога започва да бие сърчицето на бебето, усмихват ли се бебетата в утробата, кой е наложил най-широко разпространената поза за раждане и...

  12,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 8 от 8 артикула